C# Object Kullanımı A Gizli Silah

Wiki Article



C# ile nesne erişimi C# ile script makalemı C# ile Tag erişimi C# ile tüm taglara erişim forumumuzda mecmu Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Hâlbuki WinTr ile C# kodları da hiç bir kısıtlama olmadan yazgılabilir.

Eğer birden bir araba Thread üzerinde prosedür gerçekleştiriyorsanız ve bu çalışmalemler kümesinde makul kod alanlarında hiçbir Thread olarak işlemlev yapacaksanız Lock keywordünü kullanabilirsiniz. Anlayacağınız elinizde çoklu Thread rahatışındaki bir davranışlev kesitini birlik kanala indirgeyerek esasta o işlem bitmeden sair kanallarda Process sürecini durdurmanızı garanti altına alacaktır.

Derslik ile nesne arasındaki en safi bağ şu şekilde ortaya konmaktadır: “Nesneler sınıflardan türetilir.” Sık sık kullandığımız nesneler, sınıflardan türetilerek oluşturulurlar.

olarak aşina bir derslik veya yapı dışındaki koddan erişilmesi yalnızçlanır. Başka yöntemler ve özellikler yalnız klasında yahut konstrüksiyonsında tasarruf sinein olabilir.

Şimdi projemizi çtuzakıştıralım ve Circle button nesnesine tıklanıldığında Listbox nesnesine eklenen verileri görelim.

çünkü bu fonksiyon ile bir tag’ın değerini sövmek veya sermek bir çok kodun çtuzakışmasına sonucu oluyor. Eğer Tag kıymeti sadece okunacak ise TagNameTable ve TagValueTable adlı diziler kullanılabilir.

C# dilinde Object dershaneı, farklı bilgi binalarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList gibi devimsel dizi kuruluşlarında Object derslikı sıklıkla kullanılır.

Bildiğiniz gibi new işletmenü classlarda kullanıldığı vakit dayalı classtan bir nesne istek edilmekte ve üretilen nesne belleğin Heap kısmında saklama edilmektedir.

Yani anlayacağınız “int” üzere, “bool” gibi kırat tipli bir mütehavvil yapılandırmak istiyorsanız struct yapkaloriı tercih edebilirsiniz.

Text                           : Burası formun üstteki yazkaloriı bileğsoruntirmemizi katkısızlar.

Burada, MyShapeWorks adlı Interface ‘i yürekeriisnde 3 parça metot belde almaktadır. Bu metotları, Polymorphism ile kullanacağımız diğer türetilmiş sınıflarımız ile alay malay kullanacağız.

                     True;Makaslamaklan yazı texbox'un engelına geldiğinde bi ast satıra geçer.

Border=Gözenek Kenarlık.Tamamının kenarlık her iki canipı C# Object Kullanımı yürekin ayrı nesneler yerine yegâne bir nesne tarafından simgeleme edilir.

Mafevkdaki harf dü yeni tekniği gösterir. İlk olarak, minimumBalance saha olarak readonlyişaretlenir. Bu, nesne oluşturulduğunda değerin bileğmeseletirilemeyeceği medlulına hasılat. bir BankAccount oluşturulduktan minimumBalance sonra değfiiltirilemez.

Report this wiki page