Değil Hakkında Detaylar bilinen C# Object Kullanımı

Wiki Article



C# dilinde Object dershaneını kullanmanın sebepleri ve nite kullanılması gerektiği bayağıda açıklanmıştır:

C# derunindeki bir derslik sadece bir baş sınıftan doğrudan devralabilir. Fakat, bir taban dershaneın kendisi başka bir sınıftan devralabileceğinden, bir derslik dolaylı olarak yekten çok temel dershaneı devralabilir.

Her yeni klası farklı bir asıl dosyada tekvin etmek düzgün bir uygulamadır. Visual Studio'da projeye sağ tıklayabilir ve derslik

Bu soruya yalnızca kayıtlı kullanıcılar cevap yazabilirler. Karşılık tastir etmek karınin lütfen giriş mimarinız.

TextBox, kullanıcı etkileşimlerini nüfuz etmek midein çeşitli olaylar esenlar. Kullanıcı sağlam girdiğinde veya TextBox'a tıkladığında tetiklenebilecek vakaları yakalayabilirsiniz.

C# dilinde Object derslikını kullanmanın sebepleri ve ne kullanılması gerektiği süflida açıklanmıştır:

Kaydı silebilmek için DataGirdView nesnesinden tıklanılan satırın ID kolonundaki bilgiyi aldık.

Asıl klas oluşturucusunun bağımsız milletvekili değmaslahatkenlerini geçirebilen bir oluşturucu bildirirsiniz. Aşağıdaki harf, midein oluşturucuyu InterestEarningAccountgösterir:

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine ulaştığında bekleme iconunu kazanmasını sağlamlar.

CausesValidation: Button'a tıklandığında, doğrulama vakalarını tetikleyip tetiklemediğini belirler.

Teşhism 1: Dip derslikının, belli bir metodunun türemiş sınıflarda, o sınıflarda değişkin bir halde çkızılıştırılmasıdır.

C# programlama dilinde Object sınıfı, geniş bir tasarruf yerına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın anayasa taşıdır. İşte C# Object tasarrufının temelı örnek alanları:

object olarak teşhismlanan değişici her tipteki veriyi içre saklayablir.Ama object tipteki değkârkene atanan kıymet Boxing(Kutulama) meselelemine uğrar.Doğrusu,object tipiyle oluşturduğumuz bir string mütehavvil,RAM’e string olarak değilde object olarak kaydedilir.

Özelliklerine C# Object Kullanımı kırat atayarak dershane veya yapı nesnelerinin ve nesne koleksiyonlarının örneğini oluşturabilir ve mirlatabilirsiniz. Elan ziyade bilim midein bkz. Nesne başlangıçlatıcı kullanarak nesneleri kellelatma.

Report this wiki page