C# Object Kullanımı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article



Protected Internal: Denetçi, türetilen sınıflar veya aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, kontrolörün erişimi münhasırdır ve tek türetilen sınıflar veya aynı derlemedeki öbür sınıflar aracılığıyla erişilebilir.

C# karınindeki bir derslik ancak bir asliye sınıftan vasıtasız devralabilir. Fakat, bir üs klasın kendisi özge bir sınıftan devralabileceğinden, bir klas dolaylı olarak yekten çok çizgi sınıfı devralabilir.

C# programlama dili, geliştiricilere çeşitli vesait sağlamlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına olanak tanır. Bu makaslamakda, C# programlama dilinde TextBox tasarrufı ve özelliklerini ayyaşfedeceğiz.

olarak bilinen bir derslik yahut yapı dışındaki koddan erişilmesi lakinçlanır. Sair yöntemler ve özellikler sırf klasında veya binasında kullanma derunin mümkün.

C# Mod Derç İşlemi , hatmız ile c sharp eğitimimize devam ediyoruz. Bu dersimizde Mod transfer kısaca bölme çalışmaleminden artan bulma işlemini göreceğiz. Bu konu…

Bu tip uygulamalarda, kullanıcı arabirimi elemanlarının nizamlı bir şekilde yerleştirilmesi ve düzenli edilmesi önemlidir ve tableLayoutPanel bu ihtiyaca karşılık verebilir.

Anne fonksiyonda kullanmaı amelî olsa da okuma ve yazma fonksiyonunda hayli bir muamele gereklidir. Bu nedenle bu fonksiyonu kullanmanız referans edilmez. Lakin bazı durumlarda bu fonksiyonları dökmek zorunda kalabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi new işletmenü C# Object Kullanımı classlarda kullanıldığı dakika müteallik classtan bir nesne istek edilmekte ve üretilen nesne belleğin Heap kısmında koruma edilmektedir.

üste özellikler kadir tutamazlar, değsorunkenlere kıymet aktarır yahut okurken kontrol mekanizması geliştirmemizi esenlarlar.

CausesValidation: Button'a tıklandığında, doğrulama olaylarını tetikleyip tetiklemediğini belirler.

Karada giden vesait sınıfında Otomobilleri tanımladık. Otomobiller dershaneında X bir markayı teşhismladık. Her dershane bir üst kategorisinin klasından bırakıt kızılır. Böylece XX Markası dediğimizde o derslikın, karada giden motorlu bir taşıt bulunduğunu biliriz. İşte bütün bu bünyeya OOP Türkçe ifadesi ile NYP deriz.

ComboBox=Önceden teşhismlanmış seçenekler sağlayıcı bir ilişkili liste kutusu ile bir tertip denetimi bir mürekkep giriş kutusu.

Border=Pencere Kenarlık.Tümnın kenarlık her dü tarafı derunin ayrı nesneler namına hareketsiz bir nesne aracılığıyla simgeleme edilir.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve adına Interface yazıtefsir. Klasör üzerinde sağ tık yapmış olup Add diyerek bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Report this wiki page